Monday, December 5, 2011

sweet giler


Fandi terkejut bila AM Krew buat kejutan kepada beliau dengan telefon sendiri Sheila Amzah. Tak sangka hajat Fandi untuk bercakap dengan Sheila Amzah secara Live kesampaian. Idola beliau katanya..:) dan lebih 'sweet' lagi Fandi nyanyi lagu Patah Seribu khas untuk Sheila Amzah.. ~~Dengarkan..



oke fine! walaupun suara fandi othman nie terketak-ketak.tapi dia memang cool lah.HAHAHAH.
err...tapi ok jer aku rase suara dia.cuma dia gelabah ckit tuh yang tergrrr grrr.haha.apa pon tak bley.

yang penting...memang sweet habis.kan2.?jeles la pulak tetiber...tapi kan.sepanjang aku denga berulang2 kali ni.aku asyik tergelak dan tersenyum.korang pulak.?komen la sikit :D

10 comments:

Nelly The Strange said...

sweet !!!!!!!

sarah said...

@Nelly The Strange sweet giler kan?jeles2

Arra Jasmy said...

Fandi nyanyi kat shila amzah tapi apesal i yang cair neh?=.='

sarah said...

@Arra Jasmy hahaha.saya pon jeles gak.huhuhu.tapi apepasal sweet sangat

cek-chiqa said...

kesian fandi..nyanyi mcm thn ketawa..huk3

sarah said...

@cek-chiqa bukan tahan ketawa.tapi tahan gelabah.control macho lagi.tapi tetap sweet :D

cikgu Naman said...

sweet w/p terketar²..hehe

naman0807.blogspot.com/2011/11/gadjet-impian-yang-diimpikan.html

Jom komen banyak² untuk dapatkan kalendar peribadi kalis air + 5kping gambar bersaiz A4

sarah said...

@cikgu Naman betol2.hee.setuju sangat2

cerita best said...

sweet gggggiiilleeeeerrrrrrrrr la

sarah said...

@cerita best huhuhu.selamat tak giler sekali. :D #gurau jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...