Wednesday, December 14, 2011

lari sebab baju...korang ada?


ini hari aku nak citer pasal pancit memancit.korang semua baca sampai habis oke! kalau tak aku hangin.ewah! ayat macam mintak sepak.wah wah wah.ayat macam gengster je aku nie.hehhee
apa pahal aku punya tajuk entry macam tu.hmm.ini hari aku pegi jogging.erk.? --'

bagi aku macam agak pelik lah.hehhee.sebab apa aku kata macam tu.aku dah hampir 6 bulan tak jogging.dok uma jer pam perot kasi besa.lepas tu bile berat naik kelam kabot nak kurus balik.apa da...inilah manusia yang bernama sarah.

disebabkan ahad ni kat putrajaya ada larian kitar semula.huh! apa kes?ada sebab baru jogging.mesti korang rasa macam nak sepak je aku ni kan? --' tolong jangan.tinggi saya hanya 158 cm dan berat 44 kg dan baru berumur 16 taun.#ini namanya kes menunjuk.dusshh!makin nyampah ada la kan.?


(ini t-shirt yang aku bakal dapat.keh keh keh)

salah satu sebab aku nak masuk sebab t-shirt ni lah.HAHA.mesti korang rasa aku ni agak mereng kan?no no no.t-shirt ni la lawa apa.kan kan kan?selain tu dapat sijil jugak tau.hehhe.
korang tak teringin ke?kalau korang nak boleh tengok bawah ni.


hmm.kalau korang tak nampak n tak bape paham.komen or inform je aku yang korang rasa senang la.mana tau ada yang nak lari jugak ker.kalau aku tak la kan.maybe jalan lenggang je sambil hirup udara segar.hehehhe.

********************

berbalik pada cerita kita la kan.masa aku nak pegi jogging tuh ada orang jual nasi lemak kat situ.apa kes.?orang nak kuruskan badan.jual pulak kat situ.adehh! tak pasal2 naik balik.wat ponat badan jer dok jogging.#watlek suda :D

citer pasal aku jogging tuh tak paya la korang tau.kalau korang tau mesti korang gelakkan aku.huhuh.malu la bhaii.oke la chow!

korang click sini kalau nak lari gak :D
http://www.sports.my/events.php?event=458-larian_jom_kitar_semula_2011_

3 comments:

Meor Adzim said...

wsalam..datang sini jalan2.. :)

sarah said...

boleh jer..jalan la~

NuruL SyuhadaH said...

nice blog.. do follow me back okeyh :) http://nurulsyuhadahsuhaimi.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...