Tuesday, November 29, 2011

kenapa dengan aku nie


haaa!amek kau.sekali berjela2 tajuk entry aku kali ni.HAHA.berjela sangat la kunun. setelah sekian lama kekeringan idea, keringat, fizikal, mental #apa aku merepek nie.tak lawak langsung kan.?errr..sedih --'

sokay.aku citerkan tujuan sebena-bena aku taip entry nie sebelum aku bertambah merepek dan korang semakin bosan sampai nak tekan dah butang X #tidak!!! jangan tekan.heeeehhee

kalau korang nak tau.tetibe aku bersemangat nak stadi akaun memalam buta begini.apakah? kenapekah?mengapakah? #berapa banyak KAH la..kah kah kah.bengong.

tepat pukol 9.45 malam aku amek buku akaun yang setebal lebih kurang macam kamus bi-bm. #cuti ni sentuh sekali pon tak pena.korang mesti selalu kan?yelah budak rajin...aku jer yang tak tau la bile lagi nak insaf.heeehook #tak senonoh betol anak dara gelak cenggitu.

ok.tak lawak!tak paya gelak.

5 minit bukak buku...kepala dah terlentok atas meja.hape tah nak jadi dengan aku nie.tuh baru 5 minit tuh.belom lagi sejam.kalau sejam mau tak nye buat peta dunia kat situ #eh!pena ker?konfemla tak pena.aku tak seteruk tu ok.

Image Detail

tenga sedap2 taip entry baru nie.tetibe...wrong somewhere pulak #eh! betul ke ayat aku tuh.ok.kite hentam je.ap dye?hmm.baju, tudung tak gosok lagi.besok nak gi kolumpor ni.HAHA.hope besok sonok kat kolumpor tuh.

haduiii.penat2 je kerajaan buat poster bahasa jiwa bangsa.aku pulak buat apa?menghentam kromo jer.ok lah.sebelum banyak lagi perkataan yang aku rosakkan.aku chow dulu.zzzzZZZ

4 comments:

mohdhazlan Dreadlock said...

tido lena2..esok nk p kolumpo

sarah rashidi said...

hahaha.thanks fren..:D

lisa min said...

samela ngn akak,, asal bukak buku,, trus automatik nak menguap ngntuk giler kan? hahaha..

sarah rashidi said...

haaahhha.100% setuju ngan akak.skang ni nak bukak buku pon tak de mood

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...