Saturday, August 6, 2011

roti john ouh roti john


ada apa dengan roti john.?ad telor la kan.haha.ok.!sebelom aku balik kampung kat putrajaya #nak gak bgtau aku x de kampung macam korang. aku nak share ckit story tentang roti john.hmm aku nie dalam bab makan memang milih cikit.hah.!aku tunjok sikit kalau korang x tau roti john tuh macam mane

Image Detail

fuhh.!tertelan air liur cek tengok gamba nie.heheh.so,skang korang da kenal bentuk dan rupa roti john yang sangat digemari ramai.#ok.!aku nak stop merepek.

ari tuh aku ada text dengan membe(laki) aku ni.dya jual roti john.aku tanye la dye.

aku : eh,ko basoh x telornye.?
membe : aku bungkus je.HAHA(bengong.buat lawak taik ayam pulak)
aku : ko pegi la tengok jap(suhu aku da naik.)
membe : tak basuh pon.nape.?
aku : eei.sedih sape yang beli.
membe : pasal pulak.?nak makan dalamnye.bukan luar.hah.?
aku : ap ke bengap kau nie.HAHA.kalau kau nak buat mesti kau pegangkan.?
membe : hahah.ok2 aku da paham(korang paham x.?)
aku : hahah.bagus2 ko paham pon.
membe : kat sini x de air la weyh
aku : len kali basuh la dari rumah
membe : ok2.thanx


hah.!so kepada sape2 si pembuat roti john sile basuh telor#jangan fikir lain.hah!jangan jangan! anda sebelum anda jual.sebab x elok untuk orang lain makan.hah.!dose tau korang.so kepada si pembeli pulak pegi la tanye sebelum beli.jangan men amik je.euww.x sanggop aku nak bayangkan.

nak balik kampung jap
jage diri korang.!
^.^

2 comments:

Fz27 said...

kalau nk pe kedah ada satu kedai tepi high nama kedai char kue tew sg dua kat baju pekerja tu dia tulis telur ayam sudah dibasuh..
klu tak silap imam ghazali juga srh kita basuh telur sebelum nk makan kan

sarah rashidi said...

ouh iye ker.?x tau pon kat kedah ad cmtuh.huhu.nak tgk.!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...