Thursday, August 4, 2011

Eksperimen yang giler


nak taip apa eh.?hehe.x de idea la korang.sori if entry aku kali nie merepek.XD ok2.tetibe idea da datang.hmm.ari nie kls kitorg buat eksperimen tok chemist.pergh.!!!sonok gile ok.sebab nie first tyme ak buat dengan sangat giler2#giler la sangat kan.?HAHA.group kitorg ad 7 orang n sume nya budak2 kecoh.asyik panggil cikgu jerp.sori cekgu#act macam cekgu skodeng blog aku jerp.HAHA.


View Image


then,cikgu bagi2 kan kumpulan.kitorang pon stat la buat experiment nie.pfft.!kitorang tunggu sampai setengah jam.x de pape pon jadi.ok fine.! group kitorang je yang paling slow.-,-'#malunya kami.keh keh keh.

lepas tuh cikgu suh buat balik.grr.kami dengan muke toye pon buat balik.then lepas da tunggu sampai 5 minit.something happen dekat lab uh.kitorang da cuak lepas tuh.kitorang sume da tarik kosi ke belakang.takot meletop pulak.HAHA.tetibe sorang membe aku ni perasan bau tuh dari mane.huh.!nak tau x rupe2nya bau mancis jerp.pfftt.!ngek en?#gelabah macam ad orang nak bom jerp.

lepas 10 minit.eksperimen kitorang menjadi.errk alhamdulillah.suksess pon.tyme buat eksperimen uh kitorang punye paling gempak sebab bunyi "pop" paling kuat.HAHA.then,budak laki sume nak tiru -,-' pape tah kan.?lepas bunyi kuat uh cekgu datang n amek gamba kitorg.
(cekgu mmg bes lah.HAHA.) "cekgu masokkan la dalam fb.HUHU"

mak masak ap eh buke nanti.?
^.^

6 comments:

Ashraf Jalil said...

experiment wat bomb ke tu? heheh

Fz27 said...

ni mesti experiment gas hidro ngan 2o kan

sarah rashidi said...

hahah.x la.nak uji ad bunyi "pop" ke x.tuh je.haha.pakai glowing wooden spinter

sarah rashidi said...

gas hidro.?ap tuh.haha.x lah baru fom 4.x de smpi pakai gas hidro :P

Wanie Affandi said...

dulu ada wat eksperimen ni! comel je bila masuk tu.nama eksperimen tu pop sound tak silap..kan3?

sarah rashidi said...

comel je bile masok means.?x paham y nie.hmm buleh la...haha.tajok dy sbnanye pnjg.lupe la pulak.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...