Thursday, June 7, 2012

sedih hati...sedih sekali... T.T


soriler tetemanku..pepagi lagi da mennyerabutkan hari korang sume
bukan apa...teman saja nak story kat korang sume...
pasal wetworld tuh..korang ingat dok.?hesyy..korang nie..cepat eh lupe..
pape pon..teman nak habaq yang teman tak jadi pergi sana..sob sob(sambil hingus meleleh..huhu)
sebab pa?teman tusyen la besok..kuikuikui...tak dak sapa nak hanta teman hari ni
so, terpaksa la cancel kan plan nak pi wetworld tuh


sedih hati...sedih sekali...(sampai nyanyi segala bagai)
pepagi lagi akak teman yang kat penang tu kol tanya pasal tusyen
dalam hati teman da berkata-kata da..cenggini ayatnya "tak jadi pegi lettuw" ewah.!

lepaih tuh..teman story kat ayah...ayah pon tak kesa kalau teman tak pegi..
huhuhu.(sambil membuat muka sedih tapi tak di ambil kesah)
maka. sedih la hati teman...nak wat lagu cam na lagi..redha je lah teman

selamat teman belom sampai mimpi bagai pasai wetworld tuh..
kalau sampai lagu tuh..baru la namanya sedih...keh keh keh
pape pon..kepada sesape yang nak pi jenjalan besok...untungla kamu.
teman?dok terperap dalam kelas...stadi...balaja...
seronok aih...sampai tak terkata teman.

(gamba semata-mata...tak de kena mengena ngan sesape termasuk teman... ^.^)

6 comments:

Ernie Widhyharti said...

wah, wet world kat na tu cik?

slowly to you said...

@Ernie Widhyharti kat shah alam jer.tapi teman tak dapat pegi.sob sob sob..

AimanAziz said...

Best nye pegi sane ..
btw, Akak Ingin Mini Nikon 18GB?? Jom Join GiveAway ini !! Terbaikkk http://aimancool99.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

slowly to you said...

@AimanAziz hah.?tak jadi pegilah adik.

Nurulee said...

Takda rezeki nak sampai lagi lah tu =) Ehh, perakian ke?

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

slowly to you said...

@Nurulee tau dah...perakian.?dok eh..selangian jerk.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...