Thursday, June 7, 2012

jadi ke dok nie.???? --'


wah wah wah.!sampai 2 kali aku post hari ni.semangat tokk.hahaahhhhaa.
kali ni aku nak citer pasal pegi wetworld sabtu ni.jom ler kite beramai-ramai cuti kat sana.
ewah.!!! gaya macam nak belanja orang jer.pang.!!!huuu~

semua ni idea abang ipar baru kite ler..kite.?hiihhhiii
yelah...semalam dia da bawak akak kite jenjalan kat penang..
kiter.???(sambil wat muncung itik)
wah wah wah..macam bes je kan?tapi sure kah.?

kalau tak sure..hmm..menangis sambil berdondang sayang la..
tak pe..tak pe..hujung tahun ni lepas abis SPM nak pegi langkawi... ^.^
wah.!!! muka berseri-seri plus bercahaya bergemerlapan tokk..

belum abis SPM da citer pasal langkawi memacam..
berdreaming je lah mung..kehkehkeh....
btw..nak abis cuti sekolah ni takut jugak teman
yelah kan, result pon nak klua la tuhh..
dah nampak dah..dah nampak dah..tenga beratur memangjang..ewah.!!!

macam manalah agaknya result aku..adakah :) atau :(
kalau membe2 aku yang lain tuh..untunglah.. pasai pa?
korang tak tau kah?soalan bocor kot.aku.? ketinggalan keretapi...
baru nak gerak rumah...pilu...sedih...
mesti korang tak paham apa yang aku dok meraban nie..huhuuu


oke lah ..mai kita tinggalkan cerita aku yang tak kan abis sampai bila tuh..
aku sebenanye suke giler kot bercerita kat blog nie..
tapi tuh la pasai..buzy dengan bermacam-macam hal
tak boleh la sehari dok melepak..memang bukan aku lah tuh..heehhhee

k lah teman-teman yang aku sayangi..len kali aku mai lagi naa..
cerita kat hang pa semua lagi..(apahal aku dok bercakap bahasa utara ni)
--'


8 comments:

Adibah Ishak said...

Assalamualaikum adik :)

calon SPM rupenye..hehe so all da best.. buat2 elok fokus, lepas SPM nak pergi mana pun boleh..sabar dulu, study betul2.. chayok!

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 362 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

slowly to you said...

@Adibah Ishak thanx akak.tak saba nak abis SPM nie(gaya mcm da ready jer)

slowly to you said...

@Fariz Reza oke.!kalau lapang nnt insyaallah akan buat.thanx!

MeeRole said...

Gudluck ye amik spm..

Hana Amylia said...

singgah sini bce entri...^_^


gud luck for ur SPM sis..:D

slowly to you said...

@MeeRole thanx :D

slowly to you said...

@Hana Amylia thanx jugak untuk kamu..sebab sudi bace entry sis:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...